Analyse (søkemotor)
Gjennom en analyse av ditt nettsted tegner vi et bilde av hvor godt nettsiden din er synlig i søkemotorene. Gjennom analysen dokumenterer vi styrker og svakheter, muligheter og trusler (SWOT) slik at du får et samlet bilde av hva som skal til for at akkurat din nettside oppnår topplasseringer for de aktuelle nøkkelordene.

Nøkkelord og nøkkelfraser

Det er riktig bruk av nøkkelord som avgjør hvorvidt din nettside kommer høyt opp i søkemotorene. Her er det om å gjøre å bruke de riktige nøkkelordene på rett sted, overdriver du så risikerer du å ikke oppnå noen resultater, utelater du disse så kommer du ikke opp. Du kan lese mer om hvordan vi finner og optimaliserer nøkkelordene her: valg av nøkkelord, optimalisering av nøkkelord og hvordan finne frem til gode nøkkelord.

Analyse av ditt nettsted

Før vi setter i gang vil vi analysere nettstedet ditt grundig. Vi kommer til å gå igjennom alle nøkkelordene som har blitt brukt, og sammenligne disse med ordene som dine kunder bruker. Dette for at vi på en best mulig måte skal tegne oss et bilde av hvilke ord som genererer til salg. Etter en slik analyse vil vi gå igjennom dine konkurrenters nettsider for å se hvordan de benytter seg av nøkkelordene og ikke minst hvor stor konkurranse det er på de aktuelle nøkkelordene. Det er ikke alltid slik at de mest populære nøkkelordene er de du bør optimalisere for – her handler det om å finne gullgruver som ikke er funnet enda. Dette er en tidkrevende prosess, men tilgjengjeld er dette veldig salgsfremmende!

Blir du funnet i søkemotorene?

Etter at vi har kartlagt de ulike nøkkelordene så begynner arbeidet med å måle din nettsides plassering i de ulike søkemotorene. Her ser vi hvordan akkurat din nettside er indeksert, og ikke minst om den i det hele tatt kommer opp når noen søker etter dine produkter. Vi ser på alle de inngående lenkene som peker til din nettside. Det er ingen tvil om at antall lenker til en nettside har mye å si, men det som er enda viktigere er kvaliteten på disse lenkene.

Etter å ha kartlagt de inngående lenkene til din nettside, vil vi foreta en konkurrentanalyse. Her går vi grundig igjennom hva konkurrentene dine gjør, og kommer med forslag til hvordan du kan angripe konkurrentene dine og gå forbi dem.

Les mer om gratis analyse.


Analyse

Tags:  Analyse Nøkkelord Nøkkelfraser
 

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 18.204.56.97