Tar søkemotoroptimaliseringen lang tid?

Når kan jeg forvente å se resultatene?

Tidligere oppdaterte Google og de andre søkemotorene indeksen sin hver måned, men nå skjer dette nesten daglig. Dette medfører at plasseringen av din hjemmeside vil variere litt i begynnelsen.

Når det gjelder tiden det tar før du ser noen resultater av optimalisering, er dette avhengig av flere faktorer.

For det første avhenger det av hvorvidt siden er registrert i de ulike søkemotorene. Hvis så vil resultatene være synlig allerede etter 20-30 dager. Dersom du nylig har kjøpt domenet, må du regne med ca 3-6 måneder før du ser noe effekt av søkemotoroptimaliseringen.

En annen faktor som er viktig når det gjelder optimaliseringen er antall inngående lenker hjemmesiden din har. En hjemmeside med mange og ikke minst gode inngående lenker blir ofte besøkt av søkerobotene. Og naturlig nok vil man merke resultater allerede etter noen få dager. Mens hjemmesider med få eller ingen inngående lenker bruker lang tid på å dukke opp i søkemotorene da de ikke blir hyppig nok besøkt av søkerobotene.  

Andre faktorer som avgjør hvorvidt søkemotoroptimaliseringen gir gode resultater eller ikke er valg av nøkkelord. Du kan lese mer om nøkkelord her. Kort fortalt så tar det lenger tid å optimalisere generelle nøkkelord, da konkurransen for disse er mye større.

Det er også viktig å huske på at søkemotorene jevnlig har algoritme forrandringer. Dette blir gjort for å forbedre søkeresultatet. Forrandringene i algoritme skjer ofte to til fire ganger i løpet av året.


Tags:  Søkemotoroptimalisering
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 44.192.47.87