Kurs i søkemotoroptimalisering (SEO)

Kurs i sokemotoroptimalisering

Kurs i søkemotoroptimalisering (SEO)


Kurs i søkemotoroptimalisering
(SEO) er en ny tjeneste som vi tilbyr til alle som ønsker å lære mer om dette emnet. Dersom du ønsker at vi skal utføre optimaliseringsjobben for deg kan du kontakte oss her, eller lese mer om metoden vi benytter oss av for å optimalisere ditt nettsted.

Søkemotoroptimaliserings kurset


I løpet av kurset kommer vi til å gå igjennom blant annet disse punktene:

• Hvordan kan du sikre at ditt nettsted blir mest mulig synlig på nett?
• Hvilken rolle spiller den tekniske kvaliteten på ditt nettsted?
• Hvilke grep skal til for å forbedre denne?
• Hva skal til for å bli synlig for og tiltrekke seg nye brukere?
• Hva bør du kreve av din tekniske leverandør?
• Hva kan du gjøre selv?
• Hva bør du absolutt ikke gjøre?

Formålet med dette kurset er at du som bruker skal være i stand til å utføre arbeidet rundt søkemotoroptimalisering og markedsføring på Internett.
Det finnes også andre selskaper som tilbyr tilsvarende kurs mot at du betaler fast pris per måned. Hos oss betaler du kun en gang – fordi det ikke trengs mer.


Hvilke kunnskap sitter du igjen med etter kurset?


I tillegg til de punktene listet over, kommer vi til å gå igjennom disse punktene:

• Bruken av gode nøkkelord
• Linkstruktur av nettsiden
• Strategi
• Implementering av ny strategi


Hvordan fungerer kurset i søkemotoroptimalisering (SEO)?


Når du bestiller dette kurset, kommer vi til å gå igjennom nettsiden din, for å se hvilke potensial den har, i forhold til målsetningen din. Etter en grundig gjennomgang av siden har vi nok informasjon om hvilke strategier som du bør benytte deg av for å øke synligheten for din nettside. Alt dette blir gjort før vi møtes.

Neste steg er at vi avtaler et møte med deg og din bedrift. Gjennom dette møtet kommer vi til å gå igjennom de tingene som er viktig, og vi kommer til å veilede deg slik at akkurat din nettsideside blir funnet i søkemotorene. Du bør sette av ca 1.5-2 timer for dette møtet.

Selv om du tidligere har brukt et firma som har tatt seg av søkemotoroptimalisering og nettsatsningen anbefaler vi likevel at du deltar på deltar på dette kurset. Målsetningen med dette kurset er at du som bruker får den nødvendige kunnskapen om søkemotoroptimalisering og markedsføring på Internett. Dette vil lede til at du i fremtiden kan utføre disse oppgavene selv, fremfor å leie inn konsulenter.

Alle løsningene vi presenterer for deg oppfyller retningslinjene til Google. Vi vil aldri foreslå eller oppfordre deg til å ta i bruk strategier som kan medføre til at du blir utestengt av søkemotorene.

Bestill kurs i søkemotoroptimalisering (SEO) i dag, hvis du vil at dine kunder skal finne frem til deg på Internett. For bestilling av kurset kan du fylle ut dette skjemaet, og vi vil kontakte deg innen 24 timer.
Tags:  Kurs i søkemotoroptimalisering optimalisering søkemotorene analyse Internettstrategi Markedsføring på Internett optimalisere ditt nettsted synlig på nett nøkkelord linksktruktur SEO
 

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 18.204.56.97