Markedsføring på Internett

Markedsføring på Internett

Spørsmål og svar om markedsføring på Internett

Bedre metode for markedsføring på Internett?


Den grunnleggende metoden du må ta i bruk for å effektivisere markedsføring på internett er å skape en nettside hvor du tenker på kvalitet fremfor kvantitet ovenfor brukerne. Dette er ikke bare viktig for å tiltrekke seg mange brukere men også for å få høyere plassering i søkemotorene. Dette er noe som bringer oss over til begrepet søkemotoroptimalisering.


Hva er søkemotoroptimalisering?


Søkemotoroptimalisering er en form for markedsføring på Internett hvor man optimaliserer sitt nettsted i den hensikt å nå høyere rangering i søkemotorene. Under optimaliseringsprosessen tilpasses det teknologiske på et nettsted (tilpasset søkemotorene) med innhold for leserne.
Les mer om søkemotoroptimalisering.


Hvordan kan søkemotoroptimalisering forbedre markedsføring på Internett?


Gjennom optimalisering av nøkkelord som dine kunder bruker for å finne frem til produktene/tjenestene du tilbyr kan du sørge for at potensielle kunder finner frem til deg, fremfor konkurrentene dine. – Det handler om å bli funnet. Les mer om søkemotoroptimaliserings-prosessen.

En annen grunn for å optimalisere nøkkelord er at slike ord og utrykk er ofte brukt av kunder som er i en kjøpsmodus. Markedsføringen i søkemotorene gir en høyere konverteringsrate, og blir derfor ansett som en viktig del av markedsføring på Internett.


Kort om konverteringsrate?


Conversion rate, eller konverteringsrate på norsk er en måte å måle effekten av markedsføring på Internett. Kort fortalt, så forklarer konverteringsraten om hvor mange prosent av besøkende på din nettside ender opp med å kjøpe produktet/tjenesten du tilbyr. Forskning gjort på dette området viser at konverteringsraten i gjennomsnitt ligger på 0.3-0.5%, avhengig av type tjenester og produkter. Ved å måle konverteringsraten over tid, kan vi enkelt effektivisere din innsats rundt Internett markedsføring.


Bannerannonser og markedsføring på Internett


Vi blir ofte spurt om bannerannonser er en anbefalt metode for Internett markedsføring. Uansett hva selgeren måtte si til deg, så viser all forskning på at folk flest ignorerer bannerannonser. Hos større internettaviser og tilsvarende nettsider får du ofte muligheten til å plassere din bannerannonse ved siden av relevant innhold for bedriften din. Slike annonser er anbefalt da disse ofte blir foretrukket av leserne.
Ønsker du å oppnå høyere plassering i søkemotorene, kan du kontakte oss i dag.
Tags:  Markedsføring på Internett søkemotoroptimalisering synlig søkemotorene bannerannonser