Optimalisering
Optimalisering

Søkemotoroptimalisering


Søkemotoroptimalisering handler om å bli funnet på Internett. Se for deg kundene dine som søker etter akkurat dine produkter, men i stedet går de til konkurrentene dine fordi du ikke er synlig i søkemotorene. Det er dette søkemotoroptimalisering handler om – ved å la oss forbedre kvaliteten på dine nettsider, øker du sannsynligheten for at de største søkemotorene som Google, Yahoo og MSN sender besøkende til deg, fremfor dine konkurrenter. Kontakt oss i dag for mer informasjon.


Hva trenger jeg å vite om søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering – det handler om å bli funnet!


Før du bestemmer deg for å investere i søkemotoroptimalisering, er det viktig at du kartlegger dine behov. Hva ønsker du å oppnå med din nettside? Ønsker du å tilby produkter/tjenester til dine eksisterende kunder, eller ønsker du å tiltrekke deg nye? Dersom du ønsker det siste er det særdeles viktig at du blir funnet i søkemotorene av dine potensielle kunder for dine nøkkelord. Det er dette søkemotoroptimalisering handler om!


Tenk nytt – bygg merkevare med søkemotoroptimalisering


Som veldig mange andre tenker du vel sikkert at søkemotoroptimalisering er bare noen rare teorier, og ”nei vi trenger ikke å optimalisere nettsiden vår, våre kunder vet at vi er der!” Du har helt sikkert rett i dette, men visste du at over 90% av internettbrukere ser kun på de 10 første treffene? Hvor mange potensielle kunder går du glipp av ved ikke å være synlig i søkemotorene? Andre undersøkelser viser at de fleste som søker etter produkter og tjenester på nettet, anser de første resultatene som de viktigste firmaene innen bransjen. Det er her søkemotoroptimalisering/ optimalisering kan hjelpe din bedrift med å bygge merkevare på Internett.


Visste du at 90% av alle som foretar søk på Internett ser kun på de 10 første sidene? De fleste finner informasjon om varer og tjenester om din bedrift ved å foreta søk i Google, Kvasir, Yahoo, MSN og Sesam. For at akkurat din hjemmeside skal bli besøkt er det nødvendig at den er på den første søkesiden. Vi kan optimalisere akkurat ditt nettsted slik at dine kunder lettere finner frem til deg på Internett. Kontakt oss i dag hvis du ønsker å bli funnet på Internett, og for å få mer informasjon om våre optimaliseringstjenester.


Ikke sikker på hvordan din side rangeres i søkemotorene? Bestill en gratis analyse av oss i dag! Visste du at vi er de eneste i Norge som tilbyr prisgaranti på vår optimaliseringstjeneste? Her kan du lese mer om garantien vår.


Tags:  Optimalisering Søkemotoroptimalisering markedsføring på Internett Merkevarebygging.