Søkemotoroptimalisering fra Anghus

Søkemotoroptimalisering og markedsføring på Internett handler om å øke nettstedets plassering i søkemotorene som Google, Yahoo! og Windows Live.


3 grunner for søkemotoroptimalisering

  1. 90% av dine besøkende finner frem til deg via Internett.
  2. Det er kun 20% av Internettbrukere som velger å trykke på betalte plasseringer, (Google AdWords etc.), resten finner frem til deg ved å trykke på de organiske resultatene.
  3. Hvis nettstedet ditt ikke har en høy plassering i de organiske treffene, er det veldig lite sannsynlighet for at du vil få noe trafikk fra søkemotorene.


Søkemotoroptimalisering er ikke bare forbeholdt store firmaer, det er helt essensielt for å lykkes på Internett, både nå og i fremtiden.


Kun teknisk søkemotoroptimalisering er ikke nok


Firmaer som leverer optimaliseringstjenester har til nå kun vært opptatt av det tekniske. Men vi ser på optimalisering som et viktig element bak merkevarebygging (branding) og salgsbringende aktivitet. Til syvende og sist er du vel mest opptatt av å øke inntjeningen?


Hvordan vi går frem med søkemotoroptimalisering


Før vi begynner med et prosjekt, analyserer vi nettstedet fra alle vinkler - tekniske, markedsmessige, taktiske, strategiske, kortsiktige og langsiktige mål - for å finne frem til det som skal til for at akkurat ditt nettsted lykkes på Internett. Du kan lese mer om metoden vi benytter.


Du har også muligheten til å bestille en gratis analyse av oss, hvor du får et innblikk i hvordan nettstedet ligger an i forhold til dine konkurrenter, men også hva du må gjøre for å øke synligheten din på Internett.


Kontakt oss i dag!

Med søkemotoroptimalisering fra Anghus, øker du synligheten på Internett!


Tags:  Søkemotoroptimalisering Optimalisering Markedsføring på Internett