Advokat i Oslo
Advokat i Oslo: Er du ute etter å optimalisere din nettside må du først begynne med konkurrentene dine. Her viser vi deg hvordan du kan analysere nøkkelordet Advokat i Oslo.


Advokat i Oslo, - lær av dine konkurrenter


Her er noen punkter du må igjennom før du optimaliserer din egen side. Vi tar utgangspunktet i at du driver et advokat firma i Oslo, og derfor skal optimalisere nøkkelordet Advokat i Oslo.


Før du begynner med selve optimaliseringen av nøkkelordet må du først finne ut av hvem som troner øverst i søkemotoren. Gå på Google og søk etter utrykket Advokat i Oslo. I skrivende stund får vi opp advokat firmaet Wiersholm på første plass (merk at dette kan variere fra søk til søk).


Det vi ønsker er å finne ut av hvordan advokat firmaet Wiersholm har organisert sine innkommende lenker.


Når vi optimaliserer for våre kunder benytter vi oss av ulike programmer som gir oss svar i løpet av noen minutter. Men vi skal nå vise deg en måte du kan gjøre dette manuelt på. Metoden tar litt lengre tid, og du får ikke så nøyaktige resultater.


Bruk Yahoo


Grunnen til at vi anbefaler å bruke Yahoo fremfor Google når du skal hente inne opplysninger om dine konkurrenter, er at Google ofte skjuler informasjon om inngående lenker. I dette eksemplet ønsker vi å optimalisere nøkkelordet Advokat i Oslo og gjør et søk i Google viser at vi får 895000 treff.


Advokat i Oslo


Søket med samme nøkkelord i Yahoo viser at vi har 821000 konkurrerende nettsider som kjemper om nøkkelordet Advokat i Oslo noe lavere enn i Google men dette er noe som kan variere fra dag til dag.


Advokat i Oslo


Hvorfor er Wiersholm på førsteplass for nøkkelordet Advokat i Oslo?


Gå tilbake til Yahoo og skriv inn følgende tekst i søketeksten: link:http://www.wiersholm.no. Da får du opp at advokatfirma Wiersholm har 499 inngående lenker til domenet sitt.

Wiersholm


Vi antar her at Wiersholm i dette tilfellet har mange inngående lenker fra sitt eget nettsted, men vi er kun ute etter å finne ut av hvor mange andre sider som lenker direkte til Wiersholm slik at de får en høy plassering ved søk etter nøkkelordet Advokat i Oslo.


For å finne ut av dette, går du tilbake til søkefeltet i Yahoo og skriver inn følgende i søkefeltet: link:http://www.wiersholm.no -site:wiersholm.no. Dette viser oss at advokatfirmaet Wiersholm hadde mer enn 147 lenker fra sitt eget nettsted. Dette er viktig å vite fordi Google verdsetter eksterne lenker mer enn interne, og i dette tilfellet er totalt antall eksterne lenker nå redusert til 352.


Videre ønsker vi å finne ut av hvor mange domener som lenker til Wiersholm, dette gjør vi ved å skrive følgende kommando i søkefeltet: linkdomain:www.wiersholm.no. Med dette finner vi ut av at domenet har totalt 1003 inngående lenker fra forskjellige domener.Men vi ønsker igjen å finne ut av hvor mange eksterne lenker som peker inn til www.wiersholm.no. Dette gjør vi ved å bruke denne kommandoen: linkdomain:www.wiersholm.no -site:wiersholm.no. Dette viser oss at det nå kun er 174 domener som lenker inn til Wiersholm.


Ved å kombinere disse to teknikkene finner vi ut av hvor mange dyptgående lenker www.wiersholm.no har. Dette er viktig fordi søkemotorene vektlegger domener som har mange dyptgående lenker i stedet for bare å ha lenker som viser til hovedsiden.


Over til litt matte


Ved å bruke den første kommandoen (link:http://www.wiersholm.no -site:wiersholm.no) fant vi ut at det er 352 eksterne lenker som peker til Wiersholm.no. Fra det andre søket fant vi ut at det kun er 174 eksterne lenker inn til Wiersholm.no. (linkdomain:www.wiersholm.no -site:wiersholm.no)


Ved å trekke 174 fra 352 finner vi ut antallet inngående lenker som ikke peker direkte til hovedsiden (totalt 178). Vi tar dette tallet og deler med totalt antall inngående lenker fra ulike domener (linkdomain:www.wiersholm.no = 1003)


Dette gir oss følgende: 178/1003= 0.1774 = 17.74%


Det er viktig å huske på at for å rangere høyt er det viktig at dyptgående lenker ligger på mellom 30 og 40%. I dette tilfellet betyr det at en annen aktør lett kan komme og få en høyere rangering for dette nøkkelordet.


Du kan også lese mer om hvordan optimalisering av nøkkelord foregår.


Tags:  Advokat i Oslo Yahoo advokatfirma analyse av nøkkelordet
 
< Forrige   Neste >

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Relaterte artikler

Desverre fant ingen like

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.236.143.121