Domene og domenenavn
Domene og domenenavn, vet du hvilket navn du skal velge?


Valg av domenenavn.


Går du med tankene på å lansere et nytt nettsted, er domenenavnet det første du bør tenke på. Uavhengig av hva slags produkt/tjeneste eller segment du opererer i er et viktig at du velger ut et domenenavn som er enkelt å markedsføre både på Internett og til vanlig. Jeg vil også anbefale at du velger ut domenenavn som inneholder nøkkelordene dine. La oss si at du planlegger å selge klokker på via nettstedet ditt, et eksempel på domenenavn da kan være: klokke.no, klokker.no (com, net, org). Riktignok er alle disse navnene sikkert opptatt, men det er kreativiteten som setter grenser for hvordan du kan lage domenenavnet ditt.


Hvorfor skal domenenavnet inneholde nøkkelord?


Forklaringen bak dette er enkelt, når du gjør et søk i søkemotorene har domenet som inneholder det nøkkelordet du søker etter lettere for å havne helt øverst i søkemotorene. I tilfeller hvor konkurransen er stor for de spesifikke nøkkelordene, er det andre faktorer som også spiller inn, men jeg vil påstå likevel at domenenavn som inneholder nøkkelord lettere får en høyere plassering i søkemotorene.


Det er også viktig at domenenavnet du har valgt ut er lett å huske for de potensielle kundene dine og gir en form for mening. Visste du at Anghus egentlig er et guttenavn på keltisk, og betyr styrke? Hva er så vår styrke? - vi hjelper deg med å bli funnet i søkemotorene!


Tags:  Domene og domenenavn vet du hvilket navn du skal velge?
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Relaterte artikler

Desverre fant ingen like

Din IP adresse

Din IP adresse er: 44.192.47.87