Kjøp eksisterende nettsider

Går du rundt med planer om å lansere en ny nettside? Har du vurdert å kjøpe en eksisterende nettside i stedet?

Vi lyver ikke når vi sier at det er vanskelig å rangere høyt i søkemotorene med en splitter ny side. Ofte tar det nesten mellom 6-12 måneder før en ny side rangerer noe i det hele tatt i Google.

Det er derfor du bør vurdere om du ikke heller bør kjøpe en eksisterende nettside og utvikle den videre. Fordelen med eksisterende nettsider er at de allerede har en del inngående lenker. Inngående lenker og alderen på en nettside er alfa omega for bedre rangeringer i søkemotorene. Det er dette som har gjort handelen av eksisterende nettsider meget attraktivt den siste tiden.

Hvor kan jeg kjøpe nettsteder?

Det finnes i dag hundrevis av nettsteder hvor du kan kjøpe og selge nettsider. Under har vi listet opp de viktigste av dem, disse er:

Som du ser har du allerede her en lang liste over de mest populære nettstedene hvor du kan kjøpe og selge eksisterende nettsider. Dersom kjøp og salg av nettsider er nytt for deg, er det viktig at du setter deg inn i hvordan dette fungerer, pass på det er også mange spamsider som er listet for salg.

Vi vil anbefale at du bruker litt tid og følger med på enkelte av de nettsidene som tilbys. Følg med i budrunder og sett deg inn i hvordan salget foregår. Se også på hvilke sider andre byr på og ikke minst hvor mye de byr. Les mer om: hvordan kjøpe en eksisterende nettside.


Tags:  Kjøpe nettsteder
 
< Forrige   Neste >

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Relaterte artikler

Desverre fant ingen like

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.236.143.121