Sidekart og Site Map
Her viser vi deg hvorfor du bør implementere et sidekart (Site Map) på nettsiden din.

Bruk et sidekart (Site Map) og lenk det fra alle sidene dine. Et sidekart (Site Map) er en side som inneholder lenker til alle de publiserte nettsidene dine. Et eksempel på et sidekart kan du finne her: Sidekart.

 

Det som er viktig å huske på er at alle de publiserte sidene dine skal hele tiden være et klikk unna sidekartet (Site Map), og kun to klikk unna fra din hovedside. Dette er det mest optimale strukturen, og det gjør det lettere for søkemotorene å finne frem til innholdet på nettsiden din.

 

Du er vel sikkert klar over at søkemotorene finner frem til nye sider ved å følge lenker, og det er akkurat dette som skjer i dette tilfellet. Hver gang en søkemotor besøker din nettside vil den grave seg igjennom alle lenkene i sidekartet, og indeksere innholdet.

 
Sidekart (Site Maps) for større nettsteder
 

Dersom du administrerer et større nettsted kan det være lurt at du begrenser innholdet på siden til mindre enn 101 kilobyte med kode (HTML), og du bør også unngå å ha mer enn 100 lenker på nettsiden. Men dette er helt avhengig av hvorvidt du har mange inngående lenker fra før av. Populære nettsteder som Aftenposten, sliter ikke like mye om de overstiger den anbefalte grensen på 101 kilobyte med HTML kode.

 

Dersom din nettside består av flere hundre sider, vil jeg anbefale at du deler opp sidekartet, dette vil til en hver tid sørge for at alle sidene er innen to klikks rekkevidde for søkemotorene.

 

Med dette håper jeg at du har fått en bedre forståelse av hvordan sidekart (Site Map) fungerer.


Tags:  Sidekart Site Map
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Relaterte artikler

Desverre fant ingen like

Din IP adresse

Din IP adresse er: 44.192.47.87