Søkemotor og søkemotorene
Skal du optimalisere din nettside er det helt essensielt at du har en grunnleggende forståelse for hvordan søkemotorene fungerer.

Søkemotor og søkemotorene

Det er to ting du må vite om søkemotorene. Det første er at søkemotorene foretrekker kvalitet fremfor kvantitet. En annen måte å forklare dette på er at søkemotorene (Google, Live, Yahoo, Kvasir, Sesam osv) overlever kun på grunn av reklameinntektene sine, og jo flere søk som blir gjort via en søkemotor, jo mer penger sitter den igjen med.

Måten en søkemotor tiltrekker seg brukere på er ved å garantere at de leverer kvalitetsinnhold for hvert søk som blir foretatt. Det igjen betyr veldig enkelt at dersom din nettside har kvalitetsinnhold så får den høyere plassering i søkemotorene - logisk ikke sant?

Det andre du må huske på når du er avhengig av markedsføringen i søkemotorene er at søkemotorene er dataprogrammer, eller sagt på en annen måte søkemotorene bruker et program som kalles spider (robot), som leser igjennom nettsiden din og bestemmer hvilken rangering akkurat din nettside skal ha basert på nettstedets innhold.

Det er derfor helt essensielt å vite hvilke faktorer som ødelegger for akkurat din nettside. Kort fortalt kan bruken av disse teknologiene ødelegge for at akkurat din nettside når til topps i søkemotorene:

 

  • Bruken av rammer (Frames)
  • Bruken av Flash
  • Dynamiske URL adresser

 

Du kan lese mer utfyllende om dette ved å følge denne lenken: Optimalisering.

Jeg håper at du med dette har fått et grunnleggende forståelse for hvilke faktorer søkemotorene ser på når de rangerer din nettside.


Tags:  Søkemotor Søkemotorene Markedsføring
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.239.129.91