Unngå disse feilene når du optimaliserer
Under lister vi opp syv feil du må unngå, når du optimaliserer. Har du allerede en nettside som kommer opp i søkemotorene, kan du nå enkelt øke din plassering i søkemotorene ved hjelp av enkle knep. Under har vi listet opp de syv vanligste feilene de fleste webmastere gjør.

Vis tekst som tekst, og ikke bilder


Dette høres kanskje banalt ut, men det er mange webdesignere som velger å bruke gif bilder fremfor tekst. Dette gjør det umulig for søkemotorene å lese teksten, noe som igjen resulterer i dårlige plasseringer i søkemotorene.

Bruk overskrifter

Ønsker du å bli funnet i søkemotorene når noen søker etter akkurat ditt nøkkelord, er det viktig at siden din inneholder overskrifter med disse ordene.


Ha en innholdsrik nettside


Tenk på leserne dine, ha en nettside som er innholdsrik. Det er sant at bilde ofte sier tusen ord, men dette er dessverre ikke tilfelle når det kommer til søkemotoroptimalisering. Planlegg godt i forveien, og påse at nettstedet ditt inneholder mange sider med minst 350-450 ord.

Unik tittel


Husk at nettstedets tittel skal være unik på alle sidene. Det er denne tittelen som kommer opp i søkemotorene. For å forklare dette nærmere, trykk på denne lenken: Søkemotoroptimalisering, og se hvordan tittelen på de ulike sidene kommer opp i Google.

Det at en nettside viser den samme tittelen på alle undersidene er ikke uvanlig, spesielt dersom du benytter deg av en publiseringsløsning.


Unngå lange overskrifter


Unngå lange overskrifter som: Anghus tilbyr den beste optimaliseringspakken i Norge etc..

Bruk korte, men konsise overskrifter. Tenk på hva folk søker etter i søkemotorene for å finne frem til akkurat din nettside.

Enkel navigasjon


Gjør nettstedet ditt enkelt å navigere for søkemotorene. Dersom du ikke bruker sidekart/ Site Map, implementer dette snarest. Bruken av sidekart gjør det enklere for søkerobotene å finne frem til alle undersidene på nettstedet. Sørg for at sidekartet blir å finne på alle undersidene på nettstedet. Her kan du lese mer om Sidekart og Site Map.

Interne lenker


Bruk interne lenker til å ”lime” sammen nettstedet ditt. Det er viktig å huske på at dersom du selger produkter/tjenester at lenkene dine inneholder disse nøkkelordene. Eksempel på en god internlenke er: Kurs i søkemotoroptimalisering.


Tags:  Søkemotoroptimalisering Publiseringsløsning Optimalisering
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 44.192.47.87