Valg av nøkkelord
Vet du hvordan du velger frem til de riktige nøkkelordene, for å optimalisere din nettside?

Valg av nøkkelord

 

Hvilke nøkkelord skal du optimalisere for? For å kunne svare det på dette er det viktig å vite hva kundene dine søker etter, når de leter etter produktene/tjenestene du selger. Jeg har allerede skrevet to artikler om hvordan man finner og optimaliserer nøkkelord, du finner disse ved å følge disse lenkene: Optimalisering av Nøkkelord og Advokat i Oslo.

 

Du kan også benytte deg av keywords scriptet vårt, for å finne frem til de mest søkte nøkkelordene.

 

Når du optimaliserer nøkkelordene er det viktig at du går etter en enkel frase, fremfor ett enkelt ord. Bruken av fraser gjør det enklere å rangere høyere i søkemotorene enn om du kun hadde brukt ett enkelt utrykk. Eksempel på dette er nøkkelfrasen vi har optimalisert for: Markedsføring på Internett, fremfor å kun gå etter Markedsføring.

 

Husk også på at det er begrenset med antall nøkkelord du kan optimalisere for på hvert enkelt side. Ikke ha mer enn 1-2 primære søkeord, og 2-3 sekundære søkeord. Dersom din nettside består av over flere hundre sider, er det spesielt viktig at teksten du benytter er unik, både for leserne dine og søkemotorene.


Tags:  Nøkkelord Markedsføring på Internett optimalisering
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 35.172.111.71