Strategi og søkemotoroptimalisering
Riktig strategi er viktig for å oppnå resultater innen søkemotoroptimalisering. Strategien legger grunnlaget for hvordan vi går frem for at akkurat din nettside kommer høyt opp i søkeresultatene.

Etter en grundig analyse av ditt nettsted har vi kommet til det punktet der vi forteller deg hvilken virkemidler du kan ta i bruk og hva som skal til for at din nettside blir synlig i søkemotorene.

Nøkkelord

Mange av konkurrentene våre begynner rett på å optimalisere 20-30 nøkkelord for deg. Det er her vi skiller oss ut. Misforstå ikke, det er viktig å optimalisere for de riktige nøkkelordene, men før du kommer så langt er det også viktig å ha på plass en struktur – man må alltid bygge fra bunn.

Etter at vi har fått på plass strukturen tar vi for oss en liste med ulike nøkkelord som er aktuelle for din nettside. Det som kjennetegner disse nøkkelordene er at de har relevans til det du driver med, blir søkt på og ikke minst har en lav konkurranse. Vi går også inn og analyserer de ulike nøkkelordene som blir brukt av dine konkurrenter. Dette gjør det mulig at vi kommer over nye søkeord og fraser som kan benyttes. Du som kunde er hele tiden involvert i denne prosessen.

Etter at vi har funnet frem til de mest relevante nøkkelordene vil vi begynne arbeidet med å implementere disse i din nettside. Vår målsetning er ikke bare at din nettside blir funnet i søkemotorene, men også at den har en salgsutløsende effekt. Derfor vil vi komme med forslag til redaksjonell innhold som bør implementeres på nettsidene og vi vil rapportere resultater over tid.

Lenkekampanje

Etter at strategien har blitt implementert begynner arbeidet med å bygge kvalitets lenker inn til din nettside. I denne prosessen benytter vi oss av registrering i ulike nettkataloger. Men vi vil også finne andre relevante nettsteder som kan lenke til deg. En link fra en relevant nettside er mer verdt enn en link fra en urelevant katalog.

Strategi og optimalisering

Tags:  Strategi Søkemotoroptimalisering Nøkkelord
 

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.236.143.121