« Topplassering i Google?
» Dynamiske nettsider

Har din nettside mistet plassering fra Google?

11.07.06 | 1 Kommentar

På diverse forum går det rykter om at Google har begynt med å straffe nettsider som ikke følger de gitte retningslinjene for søkemotoroptimalisering, ved at de mister 30 plasseringer. Under skal vi prøve å forklare hva denne straffen går ut på, og hvordan du kan sjekke om du har blitt utsatt for denne straffen.

Hva går denne straffen ut på?

Kort fortalt så vil nettsider som ikke følger retningslinjene for søkemotoroptimalisering bli straffet med at de mister 30 plasseringer på Google. Dette er basert på utsagn fra forskjellige webmastere som har uttalt at de har falt fra topplassering til nå plass nr 31. Enkelte har også fått 31 plassering for alle nøkkelordene sine.

Hvorfor denne straffen?

Det ser ut til at Google gjør alvor av at de kun ønsker kvalitet fremfor kvantitet på nettet. Denne straffen rammes særlig de som har brukt spam i gjestebøker og blogger. Andre som omfattes av denne straffen er de som benytter seg av JavaScript for å endre URLen. Her anbefales det at det kun brukes 301 koding i htaccess filen.
Sist men ikke minst rammes nettsidene som har benyttet seg av Doorway pages. Google har lenge advart mot nettsider som benytter seg av disse, og endelig virker det som om de gjør noe med det.
Har du blitt rammet?

Dersom din nettside har blitt rammet, bør du øyeblikkelig rette opp i de overnevnte tingene. Det er helt greit at du legger igjen kommentarer på diverse blogger som omhandler ditt tema. Men da bør kommentarene dine inneholde noe mer enn bare URL adresse til din nettside. Trenger du hjelp med søkemotoroptimalisering kan du kontakte oss her.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: