« Hvordan bygge lenker- 8 ukers guide
» Annonsering på Internett

Anghus er busy

03.22.07 | 6 Kommentarer

Hei alle sammen, først om fremst vil jeg takke alle som er innom denne bloggen, det er godt å vite at det jeg skriver blir lest. Til dere som er innom daglig vil jeg bare beklage og si at jeg har hatt veldig mye å gjøre de siste to ukene, derfor har jeg ikke rukket å oppdatere denne bloggen så hyppig som jeg egentlig hadde planlagt.

Det er det evige tidsdilemmaet, veldig irriterende, men man får ikke gjort så veldig mye med det.

Egentlig burde jeg ikke klage, jeg sitter midt i to publiseringsløsninger som skal leveres i løpet av uken, samtidig som jeg har utarbeidet tekst til denne bloggen. Så noe fornuftig har jeg dog rukket å gjøre.

For de av dere som virkelig lurer så kommer jeg til å legge ut resten av lenkeguiden: Hvordan bygge lenker – 8 ukers guide. Samtidig som nye artikler er på vei. Anbefaler også at dere tar en titt på: Enkel guide for hvordan DU kan tjene penger på bloggen din.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

6 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: