« Har din nettside mistet plassering fra Google?
» Markedsføring i søkemotorene

Dynamiske nettsider

11.07.06 | Ingen kommentarer

Tidligere har Google og andre søkemotorer hatt problemer med å indeksere dynamiske nettsider. Google gikk så langt at de advarte webmasterne om at de ikke skulle bruke dynamiske nettsider da søkeroboten ikke klarte å lese lenkene.
Inntil november hadde Google følgende melding i sine retningslinjer for webmastere: “Don’t use “&id=” as a parameter in your URLs, as we don’t include these pages in our index.” Dette har nå blitt fjernet, og Google forklarer dette nærmere i sin webmaster blogg.


Hva betyr dette for din nettside?

Først og fremst betyr det at du nå slipper å tenke på å endre dine nettsider, da Google kan indeksere dem uten problem. Dersom du fortsatt merker at Google ikke indekserer alle sidene kan du enten bruke rewriting script i .htaccess filen, eller lage en nettside som ikke har dynamisk adresse og lenke videre til resterende sider fra denne.
Ønsker du at din nettside skal bli funnet på Internett, kan du kontakte oss. Visste du at vi tilbyr gratis analyse av nettsiden din? Følg lenken for mer info.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: