« Duplicate Content
» Hvordan få over 66000 lenker, helt gratis? -Black Hat!

Søkemotoroptimalisering – en dårlig forretningsmodell

04.25.07 | 9 Kommentarer

I dag kom jeg over denne artikkelen skrevet av John Andrews, som skriver om hvorfor søkemotoroptimalisering er en dårlig forretningsmodell. I korte trekk tar Andrews opp hvordan enkelte selskaper som driver med søkemotoroptimalisering ødelegger bransjen for andre seriøse aktører.

There is so much so-called SEO out there, mostly outdated, baseless, or downright wrong, that the accessible information is more wrong than right. A Google or Yahoo! search on SEO topics is ridiculous, for many reasons. Often accurate SEO information is considered trade secret by knowledge consultants, and thus is not very accessible. What appears in front of the inquisitive SEO consumer is mostly junk. This puts the prospective SEO client at a distinct disadvantage, and provides an opportunity for the contract-seeking “snake oil SEO salesman” to close a deal at a good profit, often without realistic accountability or other consumer safeguards in place. But, as the 2001 Nobel Prize winning economist George Akerlof showed in his famous paper “A Market for Lemons”, asymmetrical information does much more than that. It actual can destroy the market for true, quality SEO.

Les resten av artikkelen: A “Market for Lemons”, a Nobel Prize, and Snake Oil SEO. Personlig er jeg av den oppfatningen at de fleste selskapene som jobber med søkemotoroptimalisering er seriøse. Selvsagt har jeg kommet over enkelte aktører som tilbyr tjenester som etter min mening er helt bak mål, men det er en helt annen historie. Hva mener du?

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Les også:

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

9 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: