« Hvordan få over 66000 lenker, helt gratis? -Black Hat!
» Google i nytt format

Tyske Page Rank selgere

05.11.07 | 9 Kommentarer

For noen dager tilbake ble jeg ringt opp en av en kar fra Tyskland som ønsket å selge meg lenker på Page Rank 8-9 sider for 150 Euro i måneden. Jeg må si at jeg ble meget overrasket over at en kar i Tyskland klarte å finne frem til meg. Men det viste seg fort at han hadde funnet med i noen av nett forumene, og valgte å kontakte meg, da jeg også jobber innen søkemotor bransjen.

Men noe som overrasket meg aller mest er hvordan vår kjære Page Rank selger på liv og død skule overbevise meg om at en lenke fra Page Rank 8 automatisk ville gjøre at nettsiden min kom høyere opp i søkemotorene. Siden det var han som ringte og ikke omvendt hadde innledet jeg en lang og god diskusjon med han om hvorfor jeg ikke var enig med han. Og etter nærmere 15 minutter så la vi på.

Så moralen er:

Ringer det noen tyskere som skal selge deg lenker fra Page Rank 8 sider så vet du hva du har å gjøre.

Noen andre som har opplevd det samme?

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

9 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: