« No follow eller yes follow?
» Markedsføring via artikler – unngå duplikat helv*!*

Google stenger AdSense kontoer

05.20.07 | Ingen kommentarer

Google har tydeligvis tatt et standpunkt og er i ferd med å stenge AdSense kontoene til mange webmastere. Er du en av dem?

Enkelte wembastere som har publisher avtale med Google har den siste tiden fått en mail som sier at de er i ferd med å miste AdSense kontoen sin. I følge mailen som har blitt sendt ut vil dette skje 1 juni. 2007.

Riktignok gjelder dette kun webmastere som bevisst har gått inn for å lage typiske AdSense sider (Made for AdSense). For de av dere som ikke vet hva dette dreier seg om, så går det ut på at du lager en spam side og plasserer AdSense annonser på siden. For hvert klikk som gjøres på nettsiden blir den aktuelle annonsøren belastet, og det tikker inn penger på kontoen din, - lukrativ business med andre ord. Eller var, er vel det rette ordet å bruke.

Jennifer Splegg har skrevet en lang artikkel om dette, som bør leses.

Tidligere har jeg skrevet en artikkel om Annonsering på Internett, hvor jeg tok opp noe av disse tingene. Men tydeligvis var det ikke alle som var helt enige med min fremstilling. Men uansett, endelig ser det ut som om Google er i ferd med å rydde opp i noen av problemene knyttet til AdSense programmet.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Les også:

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: