« Google stenger AdSense kontoer
» Adjø Prioritet - en tragedie for SEObransjen i Norge

Markedsføring via artikler – unngå duplikat helv*!*

07.11.07 | 8 Kommentarer

For en stund tilbake fikk jeg en mail fra en leser som lurte på om det var lurt å markedsføre nettsteder via artikkeldatabaser. Så her er mine tanker rundt dette, noe forsinket, men dog bedre sent enn aldri.

Tidligere i år skrev jeg: Publiser artikler for å øke synligheten av nettsiden din, hvor jeg tok opp hvordan man enkelt kunne få mange inngående lenker til nettsidene sine, bare ved å skrive små og enkle artikler.
Riktignok, er dette fortsatt en effektiv metode for å øke inngående lenker, men etter min mening har duplikat filtrene blitt strammere, og mye av effekten uteblir. Det er fortsatt hundrevis, for ikke å snakke om tusenvis av artikkeldatabaser som bare venter på å bli brukt, men ulempen er at enkelte av disse sidene sakte men sikkert blir deindeksert i søkemotorene fordi det er for mye klipp og lim.

Så hva kan du gjøre?

Slik jeg beskrev i denne posten: Publiser artikler for å øke synligheten av nettsiden din så anbefaler jeg fortsatt at du velger ut noen databaser som du ønsker å bruke, og lar resten ligge.

Men hva med norske sider?

Per dags dato vet jeg ikke nok om det finnes slike artikkeldatabaser på norsk, og vil gjerne at du tipser meg om dette. Men personlig hadde jeg kontaktet nettsider som er innen mitt segment, og spurt om vi kunne gjøre en byttehandel. Jeg får lov til å skrive en artikkel på siden din, med link tilbake til meg, og omvendt. For det er ingenting som slår vel skrevne tekster, spesielt når en selv ikke har brukt tid på dem.

Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

8 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: