« Markedsføring via artikler – unngå duplikat helv*!*
» Søkemotormarkedsføring ingen snakker om

Adjø Prioritet - en tragedie for SEObransjen i Norge

07.20.07 | 9 Kommentarer

For de av dere som har fulgt med den siste tiden så har dere vel fått med dere at Prioritet har blitt avslørt for juks og dermed fjernet fra søkeresultatene i Google. Yess - en konkurrent mindre, men nei, jeg synes dette er veldig sørgelig for bransjen.

Har du ikke fått med deg avsløringene enda kan du lese dem her:
Prioritet kastet ut av Google
Prioritet.no bannlyst av Google for Black Hat seo
Søkemotoroptimalisering på tynn is
Prioritet Norge Kastet ut av Google

Sørgelig for bransjen

Slik jeg skrev innledningsvis synes jeg at dette er veldig sørgelig for bransjen. Ikke nok med at de fleste som jobber innen søkemotoroptimalisering fra før av blir stemplet som spammere og folk som manipulerer søkeresultatene, og nå får vi altså dette servert på fanget. Personlig synes jeg at retningslinjene gitt fra Google er rimelig klare, du vet hva du har lov til å gjøre, og hva du absolutt ikke bør gjøre. Resten er et spørmål om tolkning. Det er dette vi i optimaliseringringsbransjen lever av. Vi tolker det Google sier, og tilpasser oss deretter slik at kundene våre oppnår gode resultater. Hva Ola Dunk måtte mene om oss i denne bransjen er for meg helt uinteressant, det som betyr noe er at Google og de andre søkemotorene ikke anser det arbeidet jeg og mine konkurrenter gjør som spam og fanteri. For en stund tilbake skrev jeg: Søkemotoroptimalisering - en dårlig forretningsmodell, historien gjentar seg igjen med andre ord.

Det som er interessant å legge merke til er at selv om Prioritet er fjernet fra søkeresultatene er de fortsatt synlige via Google AdWords, sjekk selv: søkemotoroptimalisering, SEO og markedsføring på Internett.

Dersom Google mener at det Prioritet har gjort er direkte brudd med deres retningslinjer, burde de ikke da også blokkere AdWords kontoen deres?

Fremover vil det være interessant å følge med på hva utestengelsen av Prioritet vil medføre for kundene deres. Vil det være så feil å tro at disse også blir straffet? Eller burde de slippe unna?

Uansett hva utfallet måtte bli, så gjør ikke disse avsløringene det lettere for oss i bransjen - bra jobbet Prioritet!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

9 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: