« Wikia – et luftslott
» Utility linking – Gullkorn 6

Har du en blogg? Bruker du Nofollow tag? - Slutt med det!

08.01.07 | 4 Kommentarer

Er du av de som var først ute med å innføre «Nofollow» tag under kommentarfeltet ditt? Da bør du slutte med det! I prinsippet er jeg for bruken av Nofollow tags og anbefaler andre til å bruke dette (se her: Nofollow eller Yes Follow), men det som har irritert meg maks den siste tiden er hvordan de fleste har innført bruken av «Nofollow» tag til å gjelde for alle utgående lenker inklusive alle kommentarene.

Selv har jeg skrudd av denne funksjonen, noe som gjør at alle som legger igjen en kommentar under et innlegg får en fast lenke til nettsiden sin, dette fordi de fortjener det! Ikke nok med at jeg får en tilbakemelding på om det jeg skriver er bra eller ikke, men enkelte kommentarer er så utfyllende at de liksågodt kunne ha fungert som et selvstendige innlegg.

Noe som igjen betyr at jeg får enda mer unikt innhold på nettsiden min, noe Google digger. Ta en titt på kommentaren for dette innlegget: Wikia – et luftslott, for meg som lever av å generere trafikk til sidene er det utrolig gledelig å se at noen har tatt seg bryet og skrevet en utfyllende kommentar. Og da er det på sin plass at vedkommende premieres med en fast lenke.

I dag har jeg en liste over nærmere 200 nettsider som jeg prøver å gå igjennom i løpet av en uke, og det er ofte jeg setter i gang med å kommentere, for så å bare lukke igjen vinduet fordi jeg tenker det Amy Diamond så fint synger om - what’s in it for me? Hvorfor skal jeg sitte å skrive en halvsides kommentar for så å ikke få noe igjen for det?? Er det egoistisk av meg å tenke på denne måten?

Heldigvis er jeg ikke alene om å tenke slik. Det er flere og flere som etterhvert har innsett viktigheten av å belønne sine lesere med en lenke dersom de kommenterer. Bare ta en titt på: Digiratimarketing, blogs that follow og Bumpzee.

Selvsagt er det mye jobb å holde orden på hvor alle lenkene går til, men jeg er villig til å gjøre denne jobben fordi jeg setter virkelig pris på alle kommentarene jeg får inn.

Så hva sier du? Er du klar for å belønne leserne dine?

Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

4 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: