« Søkemotoroptimalisering – erklært død!
» Pule – blant de mest søkte ordene

Hvordan bygge lenker? - gullkorn 7

08.09.07 | 6 Kommentarer

Fortsatt handler det mye om å ha mange inngående lenker til nettsiden sin. Men som jeg har skrevet tidligere, så handler det meste om kvalitet fremfor kvantitet. Under har jeg listet opp noen metoder du kan benytte deg av for å skaffe deg flere lenker til nettsiden din.

1.Pressemelding
2.Forum
3.Betalte lenker
4.Gi bort noe gratis

Pressemelding

Pressemelding kan være en veldig effektiv metode for å skape blest, ikke bare får du en lenke fra store nettsteder, men du får også mange besøkende dersom noen velger å trykke pressemeldingen din.

Jeg anbefaler at du bruker tid på å lete opp de journalistene som skriver om emner relatert til ditt nettsted. Sett deg inn i saker de har skrevet tidligere, og bruk dem for det de er verdt. Husk, de fleste journalister blir bombardert med mye informasjon i løpet av dagen. Og jo bedre saken din er, jo større er sjansene for at den kommer på trykk.

Dersom du jobber med engelskspråklige nettsider kan det være lurt å ta en titt på: Prweb sine tjenester.

Forum

De fleste forumene tillater sine brukere å legge igjen nettadressen sin i signaturfeltet. Alt du trenger å gjøre er å finne forum som er relatert til det du driver med. Meld deg inn, og begynn å post. Husk, du skal aldri spamme, bruk heller tiden på å skrive gode og forklarende innlegg.

Betalte lenker

Søkemotorene hater dette! Men kjøp og salg av lenker er fortsatt veldig effektiv. Det finnes flere former for betalte lenker. En er jo at du tar kontakt med andre nettsider innen ditt segment og betaler dem en fast pris i månenden for at de skal lenke til deg. En annen form for å kjøpe seg lenker er at du sponser diverse OpenSource prosjekter. Dette kan du gjøre enten med penger, eller at du bidrar med selve utviklingen.

Gi bort noe gratis

Lag noe og gi det bort gratis. Det kan være så enkelt som at du bruker tid på å lage en kort rapport og gir det bort gratis. Et eksempel på dette er Halogen.

Eventuelt kan du lage templates tilpasset Wordpress og andre OpenSource publiseringsløsninger og legge dem ut for gratis nedlastning.

Benytter du deg av andre metoder? Tips meg gjerne om dem!

Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Les også:

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

6 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: