« Webstatistikk – hva skal du se etter?
» Anghus er ikke død

Er du lei av å blogge?

08.13.07 | 9 Kommentarer

Er du av de som satte i gang å blogge, men føler nå at tiden ikke strekker til? Oppdaterer du bloggen din like ofte som før? – Jøss hva skjedde med motivasjonen din da?

Hva holder motivasjonen din oppe?

Klarer du å huske tilbake til den dagen du bestemte deg for å lansere den kule bloggen din? Husker du den spenningen du følte? – du hadde et budskap, og ønsket å formidle dette til resten av verden. Du kjøpte et domene, installerte Wordpress og endret litt på designet. I løpet av den første uken postet du jevnt og trutt. Men så møtte du veggen – kjenner du deg igjen i dette? Hva skjedde?

For de av dere som jevnlig oppdaterer bloggene deres, vet hvor tidkrevende prosess dette er. Så spørsmålet mitt er ganske enkelt: hvordan klarer du å holde motivasjonen din oppe?

Lurer du på hva som holder meg motivert?

• Antall lesere på bloggen
• Kommentarer fra lesere
• Kommentarer fra andre bloggere
• Gleden av å formidle informasjon om søkemotoroptimalisering
• Gleden av å provosere samtidig engasjere folk som tenker annerledes om søkemotoroptimalisering

Antall lesere

Hittil i august måned har jeg hatt 1.328 besøkende, ikke dårlig med tanke på at det jeg skriver er så sært. Det er også gledelig å se at gjennomsnittstiden på nettsiden ligger rett over 7 min. Dette betyr jo at når folk først finner frem til siden, så finner de noe som de liker å lese om – påfyll til motivasjonen min med andre ord.

Statistikk for Anghus

Kommentarer fra andre lesere

Totalt har jeg rukket å skrive 111 innlegg fordelt på 248 dager. Dette har resultert i 290 kommentarer fra dere lesere – dette er Red Bull for motivasjonen min.

Spre informasjon om søkemotoroptimalisering

Som du sikkert har lest i høyremargen, så anser jeg søkemotoroptimalisering som et minefelt. Alle har en formening om hva som skal til, for å komme høyt opp i søkemotorene. De fleste mener at kun det de gjør er riktig, mens alt annet er å regnes som spam, med stor S. Dessverre er virkeligheten noe helt annet. Det finnes ingen universelle regler om hva som er rett og galt når det kommer til søkemotoroptimalisering og markedsføring. Alt handler om prøving og feiling, og det er nettopp dette jeg ønsker å formidle i denne bloggen.

Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Les også:

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

9 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: