« Søkemotoroptimalisering
» Hva er KEI?

Hvordan velge ut nøkkelord?

11.24.06 | Ingen kommentarer

Det er mange der ute som lurer på hvordan man finner de “riktige” nøkkelordene for å optimalisere. Vi har allerede skrevet om dette her: Nøkkelord , men vil under prøve å oppsumere dette på en enkel måte.

1. Trafikk: Det første man må tenke på når man velger ut nøkkelord er, trafikken slike nøkkelordene vil generere.
2. Hvor vanskelig er det å få en topp 10 plassering for disse ordene?

Ofte har det seg slik at man velger ut nøkkelord bassert på

Ofte har det seg slik at man velger ut nøkkelord i den tro at dette er faktisk det kundene søker etter.

Men hvordan vet man da hva kundene søker etter?

Her kan du enkelt bruke Wordtracker og Overture for å finne de mest populære søkeordene. Men den beste metoden, vil nok være at du selv prøver å sette deg i kundenes posisjon. Ganske enkelt, lat som om du er interessert i å kjøpe produktene/tjenestene du selger, hvordan VILLE du ha søkt etter det i søkemotorene?

Du kan også få noen andre til å finne frem til de produktene/ tjenestene du selger, slik ser du enkelt om du optimaliserer for de riktige nøkkelordene. Vi har tidligere beskrevet hvordan du enkelt kan optimalisere nøkkelordet Advokat i Oslo. Du kan selv bruke den samme teknikken som vi har brukt.

Dette kalles for ” The Long Tail Effect”.

Men kanskje den viktigste faktoren som avgjør om du klarer å få en topp 10 plassering i Google eller ikke, er populariteten av nøkkelordet. Optimaliseringen av generelle nøkkelord bør være andre prioritet for deg. Begynn alltid med spesifikke nøkkelord som beskriver produktene/tjenestene dine, deretter begynner du med de generelle nøkkelordene.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: