« Google Checkout tar markedsandeler fra Paypal
» De mest søkte i 2006

Optimaliser nettsiden din med tre enkle steg

12.03.06 | Ingen kommentarer

Lag en liste av nøkkelord du vil optimalisere for

Hva ønsker du å oppnå med nettsiden din?, hvilke tjenester eller produkter ønsker du å selge? Og til slutt kanskje det viktigste, hvordan finner kundene dine frem til denne informasjonen i søkemotorene? Vi har tidligere skrevet en artikkel om nøkkelord, og hvordan finne dem.

Nå som du har laget deg en liste med nøkkelord, gjenstår det å finne ut av hvor mange søk som gjøres på disse søkeordene. Da kan du enten bruke gratis verktøyet fra Overture, eller det betalte fra Wordtracker.

Optimaliser din nettside for hvert nøkkelord

Etter at du sitter igjen med informasjon om hvilke søkeord som blir mest brukt, starter du prosessen med å optimalisere for hvert enkelt av dem. Husk at du i begynnelsen bare må konsentrere deg om å optimalisere for kun et nøkkelord av gangen.

Lag enkle sider med informasjon om de nøkkelordene du prøver å optimalisere for. Sørg for at alle sidene er unike, og at de skal gi nyttig informasjon til dine besøkende.

Inngående lenker til alle sidene

Dette punktet er kanskje det viktigste, men også det vanskeligste å gjennomføre riktig. Si at du til nå har laget 10 undersider med nøkkelord som du ønsker å optimalisere for. Det neste du må gjøre er å få eksterne lenker som viser peker inn til nøkkelordene dine. Jo flere lenker jo bedre. Merk at kvaliteten på eksterne lenker varier veldig, med tanke på hvordan søkemotorene oppfatter disse lenkene.

Trenger du hjelp med søkemotoroptimalisering?
Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: