« Kjøp eksisterende nettsider
» Google er ute med ny patentsøknad

Publiseringsløsning

02.09.07 | Ingen kommentarer

Er du med i en frivillig organisasjon og trenger en ny publiseringsløsning (CMS)? Hvis så bør du kontakte oss i Anghus. Frem til utgangen av februar, 2007 gir vi bort en gratis publiseringsløsning til alle frivillige organisasjoner som kontakter oss. Publiseringsløsningen vil bli tilpasset organisasjonens behov, samt designet uten ekstra kostnad. Det er ingen begrensninger i dette tilbudet, men vi forbeholder oss retten til å si nei til oppdrag dersom vi får kapasitetproblemer. Du kan lese mer om publiseringsløsning, eller kontakt oss.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: