« Ny søkemotorteknologi på vei
» VG nett med en ny annonsefunksjon

Vil sensurere Internett

02.12.07 | Ingen kommentarer

I dag legges det frem et lovforslag av Datakrimutvalget som vil pålegge Internettleverandører å blokkere nettsider med ulovlig innhold skriver Dagbladet. Dette lovforslaget er fremmet av Christina Christensen i Samferdselsdepartementet og sorenskriver Knut Rønning.

Dersom forslaget blir vedtatt av Stortinget, betyr det at Norge får en av de strengeste Internettlovene, i den vestlige verden. Med andre ord betyr dette at det vil bli slutt på nettsider som tilbyr, nettpoker, ulovlig nedlastning av musikk og filmer, samt nettsider der det opphisses til hat mot offentlig myndighet.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: