« Web Directory
» 7 enkle steg for å komme seg til topps i Google

Blueseo.com

02.20.07 | Ingen kommentarer

Daglig er jeg på nettet på jakt etter nytt stoff innen søkemotoroptimalisering, det er merkelig å se hvor mange bloggere det finnes der ute, som tar for seg akkurat dette emnet. I dag er har jeg funnet frem til denne bloggen Ituloy Angsulong.

Dersom du ser nøye etter, så ser du at bloggen tilhører en som deltar i en SEO konkurranse i Filippinene for søkeordet Ituloy Angsulong. Ikke vet jeg hva dette ordet betyr, men for deg som virkelig er interessert i søkemotoroptimalisering kan jeg virkelig anbefale å studere slike nettsteder nærmere. Her får du førsteklasses oppvisning i hvordan man klarer å kapre første plass i Google for gitte nøkkelord.

Går du lei av å analysere nettstedet, kan du gå til BlueSEO Web Directory, og få en gratis lenke fra katalogen deres.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Technorati Tags: ,

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: