« Digger du meg, digger jeg deg!
» The Best 25 sites

Oppsummering uke 8, 19-21 Februar. 2007

02.21.07 | Ingen kommentarer

I løpet av de siste tre dagene har jeg skrevet disse sakene:

Digger du meg, digger jeg deg: Endelig virker det som om de norske Internettbrukerne er modne for Web 2.0 revolusjonen som har hjertet der ute. Med oppkjøpet av YouTube i minnet, er det vel ikke så unaturlig at også mediehus i lille Norge satser på å bli det neste fornorskede YouTube fenomenet.

Google Finance snart ute: For de av dere som tror at Google ligger på latsiden når det gjelder å komme ut med nye produkter/tjenester tar helt feil.

Googlepedia: Wikipedia + Google = Googlepedia. Sannheten er at Wikipedia ikke hadde klart seg selvstendig dersom den ikke hadde fått den trafikken den får av Google.

FBI trener opp svenskene for å bekjempe nettpirater: Med raidet svenskpoliti haddet mot Pirate “skuta” friskt i minnet undrer jeg på hvor langt de svenske myndighetene er villig til å gå for å bekjempe ulovlig nedlastning av filer.

7 enkle steg for å komme seg til topps i Google: Jeg blir ofte spurt om jeg kan komme med noen tips om hvordan man kommer seg til topps i Google. Jeg har skrevet om dette emnet tidligere, men om du ikke har fått med deg dette, så skal jeg prøve å oppsummere dette i denne posten.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: