« Google vil gjerne kjøre bilen din!
» Blir teksten din lest av søkemotorene? – Gullkorn 3

Duplicate content - Gullkorn 2

02.22.07 | 4 Kommentarer

Her kommer dagens tips for hvordan du kan forbedre din plassering i søkemotorene.

Som jeg har skrevet tidligere, så elsker søkemotorene og da spesielt Google en innholdsrik side. Men blant det verste en søkemotor vet om er at du bruker ” Ctrl + C” knappene på andre sider, og trykker (Ctrl + V) på din egen.

Dessverre er ikke duplicate content filtrene blitt så gode som de skal ha det til, men, det er alltid et men… Det har tendens til å fungere til tider… Tidligere har jeg beskrevet hvordan du kan bruke artikler for å øke synligheten av nettsiden din.

For en stund tilbake fikk jeg lyst til å sjekke ut hvem av de store: (Google, Live og Yahoo) som var flinke til å sile ut duplicate content. Jeg lastet opp en artikkel til 10 av de mest populære nettstedene, og 3 måneder etterpå viser: Google at artikkelen min har blitt publisert på 20 forskjellige nettsteder. Yahoo viser at den samme artikkelen har blitt publisert på 58 forskjellige nettsteder, men Live viser bare artikkelen min på 8 forskjellige nettsteder.

Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

4 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: