« Ajax og Flash
» Hvordan finne frem til gode nøkkelord? – Gullkorn 4

Hvordan kjøpe en eksisterende nettside?

02.28.07 | 5 Kommentarer

For en stund tilbake skrev jeg denne posten: Kjøp eksisterende nettsider, hvor jeg anbefalte at det var lurt å kjøpe eksisterende nettsider for å forbedre plasseringene i søkemotoren.

I forbindelse med denne posten har jeg til nå fått inn enkelte henvendelser om jeg kunne utdype denne prosessen nærmere.

Hovedgrunnen til at jeg vil anbefale de fleste til å kjøpe eksisterende nettsider er så enkelt som at det er ”lettere” å oppnå høyere rangeringer i søkemotorene dersom du har et gammelt domene.

Under vil jeg vise deg hvordan du kan gå frem dersom du ønsker å kjøpe eksisterende nettsider.

Hvordan komme i gang?

Før du setter i gang, er det viktig at du forstår:

1. Hvordan du finner frem til de beste nettsidene
2. Hvordan du unngår å bli lurt
3. Hvordan du forhandler frem til riktig pris
4. Og hvordan du overfører nettsiden til deg, uten å miste alle inbounds lenkene.

Som jeg har beskrevet over, og også i denne artikkelen: Kjøp eksisterende nettsider, så har alderen av en nettside (domene) veldig mye å si om hvorvidt du klarer å oppnå en høy plassering i søkemotorene. Ikke bli overrasket dersom det tar mellom 6-12 måneder før du i det hele tatt rangerer i søkemotorene, for dine nøkkelord. En annen påstand som jeg vil komme med som taler dette til fordel er: ”de fleste nettsider som har eksistert over tid, har ”mange” inngående lenker.” En annen ting som er viktig å huske på er at alle lenkene som peker inntil nettsiden din, utvikles over tid.

Men hva om jeg allerede har en nettside?

Dersom du allerede har en nettside fra før av, kan du bruke de nye du kjøper til å utvikle ditt eget lenkenettverk. Se for deg at du kjøper en eksisterende nettside, som allerede har mange inngående lenker, du kan nå legge til nye artikler på denne siden, og ved bruk av nøkkelord, peke lenkene til din side.

Hvorfor kan jeg ikke bare kjøpe lenker på andre sider?

Selvfølgelig kan du det, men dersom du har benyttet deg av dette tidligere, vet du hvor mye dette kan koste over tid. Et annet problem som dukker opp når man kjøper lenker på andre websider er det med at, man aldri helt vet hvor lenge lenkene kommer til å eksistere der, og enda verre, hva hvis eieren av domenet bestemmer seg for å bruke nofollow tag?

Dette unngår du, dersom du eier et domene. Du kan enkelt lenke til dine egne nettsider, ved å bruke de nøkkelordene du selv ønsker. Og det beste av alt, dersom du spiller kortene riktig, kan du over tid, begynne å selge lenker fra din side. Dette vil over tid, betale tilbake de kostnadene du måtte ha hatt til å begynne med. Husk på at, kjøp og salg av nettsider er en investering, på lik linje med alt annet.

Hvor kan jeg kjøpe nettsider?

Jeg har allerede listet opp steder hvor du kan kjøpe eksisterende nettsider fra, ta en titt på denne artikkelen: Kjøp eksisterende nettsider. Du vil snart oppdage at det er flere andre steder hvor salg kjøp og salg av nettsteder forgår. Men jeg har valgt å ta med de viktigste, for at du lettere kan komme i gang.

I neste del, vil jeg vise deg hvordan du må gå frem før du kjøper en eksisterende nettside.

Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

5 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: