« Hvordan kjøpe en eksisterende nettside?
» Encyclopedia Britannica har begynt å blogge

Hvordan finne frem til gode nøkkelord? – Gullkorn 4

02.28.07 | 4 Kommentarer

Du som jobber med søkemotoroptimalisering sitter vel ofte og tenker på hvilke nøkkelord du bør satse på, for å oppnå høye plasseringer i søkemotorene.

En ting er at nøkkelordene skal være ”lette” å rangere for, men de skal også vekke oppmerksomheten blant leserne, og ikke minst selge noe.

Hvordan finner du frem til nøkkelord?

Du har flere muligheter. Det ene er å benytte deg av Wordtracker og Overtures Inventory-søk, men det finnes også mange andre verktøyer du kan benytte. Over hos Kuttisme har de beskrevet de fleste søkeverktøyene: Søkeordverktøy.

Men det største problemet jeg opplever med alle verktøyene som er der, er nettopp det at de IKKE passer til norske søkeord. Det nærmeste du kommer over en oversikt over søkeordene som brukes i de norskesøkemotorene er det du får fra Kvasir. Men tar jeg ikke helt feil så kan man har man ikke tilgang til denne tjenesten dersom man ikke kjøper en annonsepakke fra dem.

”Den beste metoden” er ofte den enkleste. Jeg vil anbefale deg at du spør andre om hvilke nøkkelord de bruker for å finne frem til akkurat din nettside. Se for deg at du skal selge en Nokia modell fra nettsiden din. Spør dine kunder, venner og bekjente om hva de ville ha søkt på for å finne frem til produktet.

Søker de etter Nokia mobiltelefoner, eller Nokia N93, eller er de på jakt etter å gjøre et kupp, og søker etter billig Nokia N93, osv…
Jeg har også lagt ut et søkeverktøy som Aron Wall har utviklet, dette finner du her: Keyword Script.
Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

4 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: