« Hvordan finne frem til gode nøkkelord? – Gullkorn 4
» Liste over gratiskataloger – Gullkorn 5

Encyclopedia Britannica har begynt å blogge

02.28.07 | 2 Kommentarer

Det ser ut som om Britannica føler seg litt snurt av sukkessen til Wikipedia, og lanserer nå en egen blogg. Dette kan være et tegn på at Britannica ønsker flere bruker genererte artikler, på lik linje med Wikipedia.

Største forskjellen mellom Britannica bloggen og Wikipedia er vel at deres brukere er eksperter innen sitt felt, noe som også kommer klart frem i postene samt kommentarene. Som andre blogger kan du også her legge igjen Kommentarer med lenke til din egen nettside. Men husk at alle utgående lenker fra kommentarboksen merkes med NoFollow tag.

Dette sier Britannica om seg selv:

«Britannica Blog is a place for smart, lively conversations about a broad range of topics. Art, science, history, current events – it’s all grist for the mill. We’ve given our writers encouragement and a lot of freedom, so the opinions here are theirs, not the company’s. Please jump in and add your own thoughts.» Linken har du her: Britannica Blog.

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

2 kommentarer

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: