« Encyclopedia Britannica har begynt å blogge
» Derfor vil ikke Wikipedia lykkes med sin søkemotor

Liste over gratiskataloger – Gullkorn 5

03.08.07 | 1 Kommentar

På jakt etter gratiskataloger på Internett? Hørt om Directory Critic? Bookmark denne lenken. Her finner du en lang liste med gratiskataloger hvor du kan legge til din nettside. I skrivende stund inneholder listen nærmere 1000 gratiskataloger hvor du kan legge til din nettside.

Nå har det lenge vært diverse diskusjoner i SEO miljøet om hvorvidt slike kataloger virkelig hjelper noe med plasseringer i søkemotorene. Svaret er både ja og nei – Dette er helt avhengig av kvaliteten på de ulike katalogene. Uansett om du er enig eller ikke, så har du en gratisressurs som du kan bruke.

For å gjøre registreringsjobben enklere kan du bruke: RoboForm. Merk at dersom du nettopp har lansert en nettside, er det ikke så lurt å legge til din nettside i alle katalogene samtidig. Bruk litt tid på dette, og la det gå over en tidsperiode.

Oppdatering: 27.04.07: Du kan også ta en titt på: Bid Directory - Cyber Web Link

 

Gi Kudos til denne saken!

Skrevet av Anghus - Søkemotoroptimalisering

Legg igjen en kommentar da

Dersom du likte denne posten kan du abonnere på RSS feed!

speak up

Kommenter innlegget under, eller bruk trackback fra din egen side.

Smil og andre smiler tilbake, og husk ikke SPAM.

Du kan bruke følgende tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:

: