Digital Markedsføring
Digital markedsføring handler om å finne den beste metoden for å synliggjøre din bedrift på Internett. Vet du hvor det lønner seg for din bedrift å reklamere? Slik nettet har utviklet seg i dag kan det være vanskelig å bedømme de ulike nettstedene fra hverandre. Skal du reklamere på VG, Aftenposten eller Dagbladet? Eller hva med små nisje portaler som Dingz eller Digi?

Alt dette avhenger jo av din markedsstrategi og produkter som du skal promotere, men det er lett å gå seg vill i jungelen, spesielt når det finnes så mange forskjellige løsninger. Men fortvil ikke, vi har lang erfaring med å jobbe med digital markedsføring, og vi er sikre på at vi klarer å besvare de spørsmålene du sitter med. Kontakter du oss i dag kan vi i løpet av noen dager lage en strategi for bedriftens digitale markedsføring.

Digital markedsføring og søkemotoroptimalisering


Vi har lang erfaring med markedsføring på Internett og under ser du noen av tjenestene vi kan tilby:

  • Søkemotoroptimalisering av nettsider
  • Annonse kampanjer på Internett
  • Google AdWords kampanjer
  • Lenke kampanjer for å øke synligheten for din nettside

Hvorfor skal jeg velge Anghus?


Kjære kunde, vi vet at du syns det er vanskelig å skille mellom de ulike tilbyderne som finnes i det norske markedet. Det er derfor vi tilbyr noe vi kaller for ”No Cure No Pay” garanti til alle som bestiller ulike tjenester av oss. Kort fortalt går det ut på at dersom vi ikke leverer det vi lover, kan du enkelt trekke det fra regningen.


Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Tags:  Digital Markedsføring Markedsføring Søkemotoroptimalisering Google AdWords.
 
< Forrige   Neste >