Markedsføring i kataloger
Markedsføring i kataloger kan virke skremmende for mange, særlig etter den mye negative omtalen i media den siste tiden. Men visste du at markedsføring i kataloger også kan være med på å øke trafikken inn til ditt nettsted?


Dette må du vite om internettkataloger


Det finnes i dag to forksjellige typer kataloger, disse er: gratiskataloger og kataloger man må betale for å være oppført i.


Gratiskataloger på Internett: Det finnes i dag mengder av slike gratiskataloger på Internett. Fellesnevneren for alle disse er at de ikke generer noe trafikk inn til nettsiden din. Hvorfor skal du da bry deg om å være listet i disse? – fordi de er med på å bidra til å øke lenke populariteten inn til nettsiden din. Her kan du lese mer om gratiskataloger.


Betalte kataloger: Du har sikkert opplevd å bli ringt opp av diverse firmaer som skal selge deg oppføringer i forksjellige kataloger. Det er mange som lover gull og grønne skoger, men det er viktig å presisere at det er svært få internettkataloger som er verdt å betale for.


I Norge er det kun Gulesider, 1881 og 1880 katalogene som er verdt å betale en oppføring for. Grunnen til dette er at disse sidene har mye trafikk og er populære blant brukerne. Andre kataloger som er verdt å stå oppført i er Yahoo katalogen og DMOZ. Ikke det at disse vil sende deg mye trafikk, men lenker fra disse katalogene vil bidra til å øke synligheten din på Internett.

Tags:  Markedsføring i kataloger Søkemotoroptimalisering Synlighet
 
Neste >