Organisk markedsføring
Organisk markedsføring (søkemotoroptimalisering) refererer til måten søkemotorene finner frem til din nettsider på. Søkemotorene lister opp resultater etter relevans, dersom din nettside inneholder informasjon om det søkeren søker etter i søkemotorene er det stor sannsynlighet for at akkurat din nettside kommer høyt opp i søkeresultatene.
Markedsførere benytter seg av metoder som øker organisk treff i søkemotorene, det er dette som blir referert til søkemotoroptimalisering (SEO= Search Engine Optimization).

Hva skal til for at din bedrift kommer høyt opp i søkemotorene?


Indeksering i søkemotorene: Første steget er å få dine nettsider indeksert i søkemotorene. Dette betyr at nettsidene dine ligger i registrert hos de ulike søkemotorene, og dermed er søkbare.

De fleste søkemotorene benytter seg av spiders for å indeksere nettsidene dine, men søkemotorer som Kelkoo og Din Pris er avhengige av at du sender inn en feed til deres søkemotor.


Bruk riktig nøkkelord


Det er viktig at du bruker tid til å finne frem til riktig nøkkelord. Forståelsen av hvilke søkeord dine brukere benytter for å finne frem til deg i søkemotorene er viktig, dersom du skal lykkes med søkemotoroptimalisering. Det er også viktig å huske på at dine brukere tar i bruk forskjellige nøkkelord for å finne frem til den samme informasjonen. Det er derfor viktig å også inkludere disse nøkkelordene når du optimaliserer. Les mer om optimalisering av nøkkelord.

Optimalisering av innhold


Etter at du har funnet ut hva dine brukere søker etter, begynner arbeidet med å optimalisere innholdet på nettsiden din. Det er viktig at du har mye innhold på nettsiden din i form av tekst, og at dette er tilpasset de nøkkelordene som er viktig for akkurat din nettside.

Organisk markedsføring fra Anghus


Vi har lang erfaring innen organisk markedsføring og kan hjelpe din bedrift til å lykkes på Internett. Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon, eller les mer om søkemotoroptimalisering.

Tags:  Organisk markedsføring søkemotoroptimalisering optimalisering nøkkelord
 
< Forrige   Neste >

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.236.143.121