Markedsføring på Internett

Markedsføring på Internett, og hvordan bli funnet?

Markedsføring på Internett er et voksende fenomen, men hva skal til for at akkurat din nettside skal bli funnet? Under har vi listet opp de 10 optimaliseringsfaktorene som gjør at akkurat din nettside får topplassering i Google, Yahoo og MSN. Selvsagt er det mange andre faktorer som avgjør hvorvidt du vil lykkes med markedsføring på Internett, men her har får du en god start.


1. Tittel på nettsiden (Title Meta Tag)


Tittelen på nettsiden er det som kommer først opp i søkemotorene når noen søker etter dine produkter. Tittelen du bruker skal være enkelt og forklare hva brukeren finner på nettsiden din. Bruk nøkkelord i tittelen, men sørg for at du ikke putter inn for mange ord.

2. Beskrivende tittel (Description Meta Tag)


Beskrivende tittel eller description Meta Tag er det som kommer opp i søkeresultatene. Her må du tenke på å få inn den informasjonen som du tror sørger for at akkurat din nettside blir besøkt. Hvis du selger en tjeneste eller produkt, beskriv det.

3. Meta Tag (Keywords Meta Tag)


Viktigheten av Meta Tag er omdiskutert blant forskjellige SEO eksperter. Vår mening er at dette fortsatt er veldig viktig for søkemotorene som MSN og Yahoo. Google har i det siste begynt å se bort i fra Meta Tags, men det skader ikke å ha det med.

Som du ser på nettsiden vår så bruker vi Meta Tags, men dette er gjort for å bedre sidens navigasjon fremfor å bruke det til søkemotoroptimalisering. Dersom du benytter deg av Meta Tag, sørg for at du ikke bruker ord og utrykk som du ikke har benyttet deg av i selve teksten.

4. ALT Tags


ALT tags er teksten som beskriver et bilde eller en lenke. Bruk ALT tags for å sette inn relevante nøkkelord som beskriver nettsiden din. Sørg for at du ikke overdriver bruken av dette heller. Også bruken av ALT Tags er omdiskutert blant enkelte SEO eksperter. Men vi vil anbefale at du tar den med da riktig bruk ikke medfører noe skade for din nettside.

5. Bruk overskrifter


Dersom du plasserer dine nøkkelord i overskriftene vektlegges dette mer av søkemotorene, enn om du merker nøkkelordene med fet skrift. (Eksempel: Søkemotoroptimalisering).

6. Interne lenker


Bruk interne lenker for å bedre navigasjonen til nettsiden din. Bare ved å benytte seg av dette kan du bedre plasseringen i søkemotorene med tre-fire plasser. Husk også på at den aktuelle siden ikke skal være mer enn 3 klikk unna forsiden.


7. Bruk Site Map


Bruken av Site Map gjør sørger ikke bare for en enkel navigasjon for leserne dine, men dette sørger også for at siden lettere indekseres i søkemotorene.


8. Inngående lenker


Prøv å få så mange inngående lenker som mulig til ditt nettsted. Men husk på at relevante lenker gir bedre plassering i søkemotorene enn urelevante. På enkelte av nøkkelordene vi har optimalisert for våre kunder har vi maks 2-3 inngående lenker, men tilgjengjeld blir siden rangert høyere i Google enn andre sider som har mange inngående lenker.


9. Innholdet på siden


For å lykkes med markedsføring på Internett, er innholdet på siden det viktigste. Nettsiden må inneholde relevant informasjon og hjelpe og veilede brukerne. Dersom du prøver å optimalisere siden din for enkelte nøkkelord, er det viktig at du kun vier av en side per produkt/tjeneste du tilbyr. Før i tiden kunne man enkelt bruke en og samme side til å optimalisere for flere nøkkelord. Husk for at du skal lykkes med markedsføring på Internett er det viktig at teksten på nettsiden din er mellom 400-650 ord.


10. Etisk søkemotoroptimalisering


Ikke la deg friste av rask gevinst når det kommer til søkemotoroptimalisering. Ja det er enkelte som bruker uetiske metoder for å få høyere rangering i søkemotorene, men det er de samme som blir straffet når søkemotorene endrer indekserings struktur.
Tags:  Markedsføring på Internett Søkemotoroptimalisering synlighet
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.238.252.196