Optimalisering av nøkkelord
Her viser vi deg hvordan optimalisering av nøkkelord foregår.

Optimalisering av nøkkelord

Hva er nøkkelord?


Nøkkelord er utrykk/ setninger som fører til at akkurat din nettside blir funnet i søkemotorene. Lengden på de ulike nøkkelordene varierer fra 2 til fem ord. Legg merke til at nøkkelordene ikke er betegnelse av navn på produktene dine, men det Ola og Kari søker etter for å finne frem til deg.

Hvordan optimalisere nøkkelord?


Det viktigste du må tenke igjennom når du skal optimalisere de ulike nøkkelordene er å ikke velge ut for generelle ord og uttrykk.
La oss ta utgangspunktet i at du driver et advokatfirma, da er det naturlig å tenke seg at dine kunder søker etter ordet advokat i søkemotorene.


Optimalisering av utrykket advokat


Se på bildet over, og legg merke til antall treff som kommer opp. Ved dette eksemplet viser det seg at utrykket advokat er nevnt ved 5680000 forskjellige anledninger. Med andre ord, optimaliserer du for dette utrykket, så konkurrerer du med veldig mange andre.


Den største feilen de fleste gjør når de skal optimalisere nøkkelordene er å bruke for generelle utrykk. La oss tenke oss at du driver et advokatfirma i Oslo. Er du da så interessert i at Ola fra Lofoten klarer å finne frem til deg, eller er du kanskje mest ute etter at Kari fra Oslo finner frem til deg når hun trenger hjelp?


Hvordan vi optimaliserer nøkkelordene


Se litt på bildet under:


Optimalisering av advokat i oslo


Ved å være å litt mer spesifikk har du nå kun 895000 andre konkurrenter. Dette øker sannsynligheten for at akkurat din nettside blir funnet når noen søker etter advokat i Oslo.


Trenger du hjelp med optimalisering av nøkkelord?


Vi kan hjelpe deg med å finne og optimalisere andre nøkkelord, slik at akkurat din nettside blir funnet. Kontakt oss i dag for mer informasjon.


Du kan også lese mer om hvordan vi gjør en analyse av nøkkelordet: Advokat i Oslo.
Tags:  Optimalisering Nøkkelord Optimalisering av nøkkelord Søkemotoroptimalisering.
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.238.252.196