søkemotoroptimalisering, gjør det selv
Søkemotoroptimalisering, slik gjør du det selv!


Søkemotoroptimalisering – gjør det selv


Søkemotoroptimalisering: Under har vi laget en kort guide på hvordan du selv kan optimalisere din nettside. Ønsker du å oppnå høyere plassering i søkemotorene ved hjelp av enkle grep, da er denne oppskriften for deg.

Optimaliser for riktig nøkkelord


Hvilke nøkkelord er det du prøver å optimalisere for? Enda viktigere, hvilke nøkkelord bruker kundene dine for å finne frem til produktene/tjenestene du selger? Vi har tidligere skrevet om optimalisering av nøkkelord, dette bør gi deg grunnlaget for å velge ut riktig nøkkelord, og med denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan optimalisere for nøkkelordet advokat i Oslo. Generelt så bør nøkkelordene du bruker bestå av 2-5 ord.


Oppbyggingen av din nettide


Hvordan skal strukturen på din nettside se ut? Vi har tidligere skrevet om markedsføring på Internett, og hvordan bli funnet.

Innhold


Innhold er den viktigste faktoren for å lykkes med søkemotoroptimalisering. En nettside som ikke benytter seg av metodene vi har listet over, vil ved enkelte anledninger fortsatt rangere høyere i søkemotorene dersom innholdet (teksten) på nettsiden er godt strukturert.

Innholdet bør bestå av nøkkelordene du vil optimalisere for. Ofte blir utrykket keyword density benyttet når det kommer til søkemotoroptimalisering. Kort fortalt så går dette ut på antall ganger du nevner nøkkelordene dine på nettsiden. Det finnes ikke noe fasit for hvor mange ganger du bør gjenta nøkkelordene dine, men det er lurt å bruke dem i innledningen og ved slutten.

Over har vi listet opp de viktigste tingene du kan gjøre for å lykkes med markedsføring på Internett. Har du noen kommentarer eller spørsmål til det vi har skrevet, kan du kontakte oss her. Lykke til med søkemotoroptimalisering av din nettside.
Tags:  Søkemotoroptimalisering Markedsføring på Internett Synlighet
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.238.252.196