Søkemotormarkedsføring
Søkemotormarkedsføring er en metode som sammenlignet med andre markedsaktiviteter gir best resultat, dersom du er interessert i tiltrekke deg nye brukere på Internett.Søkemotormarkedsføring kan generelt sett deles inn i tre ulike kategorier:


Søkeord markedsføring (Søkemotoroptimalisering av organiske resultater): en bruker går på nettet og søker etter informasjon hos Google, Kvasir MSN etc.. Søkemotoren finner frem til de beste søkeresultatene og sender brukeren til ditt nettsted. Denne formen for søkemotormarkedsføring gir de beste resultatene over tid. Les mer om organisk markedsføring.


Markedsføring i kataloger: Du betaler for å liste opp nettsiden din i diverse kataloger på Internett. Typiske kataloger er gulesider, 1881 og 1880. Her betaler du en fast pris i året for oppføringen. For at en slik form for markedsføring skal være vellykket så må det nettstedet du kjøper oppføring hos være kjent og populært blant brukerne. Her kan du lese mer om Markedsføring i kataloger.


PPC markedsføring (Reklame i søkemotorene i form av Google AdWords etc..) Du velger ut ulike nøkkelord som du ønsker å reklamere for og betaler søkemotorene penger per bruker som trykker på reklamelenken din. Dersom PPC markedsføring blir gjort på en riktig måte er dette sammen med søkemotoroptimalisering de beste metodene for å øke nettstedets synlighet på Internett. Les mer om reklame i søkemotorene.


Haken ved å ta i bruk PPC markedsføring er at du automatisk konkurrerer mot andre annonsører. Og dersom de er villige til å betale mer enn deg per bruker som blir sendt inn til sidene deres vil det resultere i at dine annonser kommer langt ned i resultetene.

Tags:  Søkemotormarkedsføring PPC Markedsføring i kataloger Google AdWords Søkemotoroptimalisering
 
< Forrige   Neste >

Seo Verktøy

A feed could not be found at http://seo.anghus.com/component/option,com_rss/Itemid,0/feed,RSS2.0/no_html,1/

Siste fra Bloggen

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

Din IP adresse

Din IP adresse er: 3.238.252.196